Un medic legist contrazice ceea ce multi credeau despre coronavirus. Ce a descoperit la toate victimele coronavirusului carora le-a facut autopsie

Opinia lui Klaus Püschel, directorul Institutului de Medicina Legala al Spitalului Universitar din Ependorf din Hamburg, este in contrast puternic cu parerile celor mai multi experti.

In opinia medicului legist neamt, boala care a ingrozit mapamondul ar fi mai putin grava decat afirma doctorii, autoritatile sau specialistii de pe glob.

Conform naturii sale profesionale, el a analizat numeroase victime ale pandemiei coronavirusului in timpul autopsiei.

In acest fel, doctorul Püschel a ajuns la concluzia ca boala e „relativ nepericuloasa” si ca, „oricat de crud ar suna, oricum persoanele respective ar fi murit in cursul acestui an”.

Mai mult, acelasi Klaus Püschel sustine ca populatia Germaniei ar trebui sa revina cat mai curand la activitatile normale, acesta trimitandu-i un mesaj cancelarului Angela Merkel in care o indemna sa recurga la aceasta masura.

Din cauza pandemiei coronavirusului, 3.804 de persoane au murit in Germania. Pana in prezent, au fost inregistrate 134.753 de cazuri.

Citește materialul integral pe libertatea.ro!