Unde locuiește Dragoș Bucur

Dragoș Bucur locuiește de aproape 6 ani, într-o casă ecologică de 300.000 de euro, cu super dotări, la doar 50 de metri de pădure!

Estimata la 300.000 de euro, casa sotilor Bucur este amplasata pe un teren de 1000 de mp si se afla la o aruncatura de bat de padure si la 5 minute de mers pe jos pana la lacul din zona.

Constructia in sine este impozanta si pare foarte solida, Bucur dezvaluind ca a folosit la ridicarea sa panouri umplute cu spuma poliuretanica sub presiune, un material dens care termoizoleaza foarte bine. Casa are un etaj, este mai mult lata decat inalta, iar la nivelul superior se afla dormitoarele prevazute cu un perete din sticla. La parter se afla livingul si bucataria, iar la etaj, intr-una dintre camere, sotii Bucur au amenajat si o mica sala de sport.

Oameni gospodari, Dragos Bucur si sotia sa au aranjat si gradina interioara, au pietruit aleea principala, au pus gazon si au plantat copaci si flori, au montat o cusca pentru catelul lor. In magazia de la intrare, pesemne, ei depoziteaza ustensilele cu care Dana Nalbaru lucreaza pamantul, cand planteaza legume pentru consum propriu.

Ce mai incolo si incoace, cei doi artisti si-au facut micul lor paradis eco. Practic, daca faci abstractie de faptul ca de jur in prejur se afla doar teren viran pe care sunt aruncate PET-uri si gunoaie, sau de faptul ca strada lor nu este asfaltata, poti spune ca Dragos Bucur si Dana Nalbarul au tras lozul castigator si au facut cea mai buna investitie alegand sa-si lichideze treburile de la oras si sa se aseze intr-o comuna.

In ultimii ani, zona a cunoscut o crestere uluitoare. Aici, casele par sa fie construite dupa tiparul celor din revista, bucurestenii renuntand la oras pentru tihna si linistea, aerul curat si viata traita in mijlocul naturii. Un stil de viata agreat de Dana Nalbaru si Dragos Bucur pentru ei si cei doi copii ai lor, Sofia, 9 ani si Kadri, de 1 an si 4 luni.
“Sunt oameni extraordinari, n-am ce sa spun despre ei. Sunt saritori, calzi, oameni de toata isprava. Ne intelegem si suntem apropiati, doar suntem vecini. Ne vizitam. Copiii nostri sunt prieteni, se joaca impreuna. Si noi am stat la Bucuresti. Am vandut acolo si ne-am mutat aici si ne este bine”, ne-a declarat vecina Danei Nalbaru.

Intrebata daca ii cunoste pe sotii Bucur, o alta localnica a sarit ca arsa: “Ce e cu ei?! Vai, dar sunt minunati, asa oameni deosebiti rar intalnesti! Sunt gospodari si se implica. V-as spune eu mai multe, dar nu ma lasa sotul…”, se scuza o alta persoana.