Viata i s-a schimbat complet dupa ce a fost prins cu calul in centrul Iasiului! Morosanu vrea sa-i construiasca o casa! Gest impresionant in timpul pandemiei

Catalin Morosanu a fost impresionat de povestea de viata a lui Sergiu Ion Ciobotaru, barbatul ajuns viral pe internet dupa ce a mers la maternitate, unde se afla sotia sa, pe cal. Luptatorul a decis sa-i doneze cetateanului din Iasi alimente si sa contribuie financiar la terminarea casei sale.

Catalin Morosanu, gest impresionant pentru un barbat din Iasi
Situatia de urgenta cauzata de pandemia de coronavirus i-a obligat pe unii cetateni ai Romaniei sa aplice masuri inedite pentru a se deplasa.

Sergiu Ion Ciobotaru, un barbat din Iasi, a fost filmat recent pe cal, spre maternitate, unde sotia sa a nascut al treilea copil a cuplului.

Ieseanul a fost fortat sa aleaga acest mijloc de transport, dupa ce transportul in comun a fost suspendat, iar mersul cu un taxi presupunea un efort financiar pe care nu si-l permitea.

Catalin Morosanu a fost impresionat de povestea de viata a lui Sergiu Ion Ciobotaru si a decis sa-i doneze alimente si alte provizii necesare, dar si sa contribuie la finalizarea locuintei barbatului din Iasi, care traieste acum, alaturi de sotie si cei trei copii, intr-o camera improvizata, conform fanatik.ro.

Oprit de Politie pe cal

Sergiu Ion Ciobotaru a vorbit despre momentul in care a fost nevoit sa mearga pe cal spre maternitate. Barbatul din Iasi dezvaluie ca a fost oprit de Politie, dar, dupa ce a prezentat declaratia pe propria raspundere, necesara in acest moment pentru parasirea domiciliului, a scapat doar cu un avertisment.

„Am incercat sa iau un tramvai. Nu m-au lasat. Nu am avut bani sa iau un taxi. M-am intors acasa si m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Politie. I-a fost mila de mine si m-au lasat sa plec.

Pe urma m-a oprit un echipaj de la Politia Locala. Au ras de mine, m-au luat la misto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treaba.

Nu m-au amendat. Au inteles ca am o urgenta si nu am avut alta varianta”, a transmis Sergiu Ion Ciobotaru, potrivit Bzi.