Vin De Măceșe. Cum Se Prepară Băutura Delicioasă Și Vitaminizantă

Vinul de macese nu este doar o bautura gustoasa, ci si una vitaminizanta, dovedindu-se a fi extrem de sanatoasa.

Acest vin de macese poate fi administrat ca tratament pentru multe afectiuni, ca de exemplu: afectiuni hepato-renale, afectiuni ale pielii, cresterea poftei de mancare, in convalescenta, pentru scaderea colesterolului, prevenirea bolilor de inima etc.

Cistite – Vitamina C din aceste fructe are pH acid, care este neprielnic inmultirii bacteriilor pa­togene ce se dezvolta la nivelul aparatului uro-genital. Se administreaza cate 2 lin­guri vin de macese, de 2 ori pe zi, dupa ma­sa.

Cefalee, migrene, accidente vasculare – Se administreaza cate 2 linguri vin de macese, de 2 ori pe zi, dupa masa.

Artroze, spondiloze, coxartroze – Preparatele din macese, prin continutul ridicat in vitamina C, intaresc aparatul osteo-articular. Se administreaza cate 2 lin­guri vin de macese, de 2 ori pe zi, dupa ma­sa.

Boli de piele (psoriazis, pemfigus, lichen plan, lupusul eritematos etc) sau afectiuni alergice (urticarie, prurit, eriteme): exista teorii care sustin ideea ca secretia glan­dei supra­renale poate fi activata de administrarea pe perioade indelungate de vitamina C naturala.

Astfel, se reco­manda cure, cu preparate na­tu­rale din macese, alaturi de tratamentele clasice prescrise de medicii curanti.

De asemenea, un bun remediu este si acela cu vin de macese, cate 2 linguri, de 2 ori pe zi, dupa masa