Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

Inelele de logodnă există din cele mai vechi timpuri. În preistorie, primii oameni obișnuiau să împletească iarbă și să o lege în jurul încheieturilor mâinii, gleznelor și taliei pentru a lega spiritul și a-l controla.

Încearcă acest test inedit, propus de unica.ro, pentru a descoperi cum iubești. Alege un inel fără să te gândești prea mult și acesta îți va dezvălui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face să te simți răsfățată. Când ești iubită simți că dragostea scoate ce-i mai bun din tine.

Devii mai luminoasă și mai încrezătoare. Când nu ești iubită te simți invizibilă. Pentru tine dragostea înseamnă validare.

Dragostea adevărată înseamnă pentru tine bogăție și certitudine. Când iubești, te implici cu totul, pentru tine nu există jumătăți de măsură.

Ai ales inelul 2. Dragostea te face să te simți confortabil și calmă. Nu ai nevoie de multe în lumea asta, dragostea îți este suficientă pentru a supraviețui. Să nu fii iubită e o tragedie pentru tine, îți pierzi speranța repede. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să dai totul și să nu aștepți nimic în schimb. Dragostea nu ține scorul, nu se cântărește.

Continuare