Ce s-a întâmplat cu casa Stelei Popescu

Stela Popescu a lasat in urma sa o avere uriașă, care se ridică la aproximativ 3 milioane de euro. Toate bunurile sale au fost moștenire de Doina Maximilian, fiica naturală a cumnatului Stelei.

Femeia a intrat în posesia vilei de lux din centrul Capitalei, a casei din Crevedia și 2 Mai. În plus, Stela Popescu a mai lăsat în urmă un bloc de apartamente de lux în București, precum și terenuri, bijuterii și conturi.

Conform Impact.ro, în vila din zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, s-ar fi mutat nepoata regretatei actrițe, regizoarea Stanca Radu, împreună cu soțul și fiul de 5 ani.

Nepoata Stelei Popescu și soțul său locuiau în Germania, însă au decis să revină în România pe o perioadă nedeterminată de timp.

De asemenea, în 2019, fiica vitregă a Stelei Popescu s-a hotărât să îi vândă obiectele personale la licitație! Evenimentul ‘Ultimul Spectacol’, de la Palatul Cesianu-Racoviță, a găzduit cele 114 obiecte care au aparținut marii actrițe, precum tablouri, colecția de ceasuri, îmbrăcăminte, bijuterii unicat, veselă de lux, dar și elemente de mobilier și fotografii rare.

 

Continuare