Anunț de la LIDL! Toți românii sunt afectați de noul program

Un nou anunț de la LIDL, parte a grupul german Schwartz și cel mai mare lanț de magazine din România după cifra de afaceri, îi afectează pe români: magazinele își vor modifica programul cu două ore: acestea se deschid mai târziu și se închid mai devreme. Scopul este acela de a economisi curent, având în vedere situația actuală în care se află țara noastră.

Cum va fi de acum înainte programul magazinelor Lidl

Începând cu ziua de luni, 26 septembrie, toate magazinele LIDL se vor deschide cu 30 de minute mai târziu față de programul actual, și se vor închide cu o oră mai devreme, cel puțin de luni până vineri, pentru ca în weekend să se deschidă cu 30 de minute mai târziu și să fie închise cu 2 ore mai devreme decât în acest moment.

Program Lidl. Toate magazinele vor avea același orar, după cum urmează:
• Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
• Duminică: 08:00 – 19:00*

Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

LIDL anunță că magazinele care au deja programe de funcționare cu ore de lucru reduse, vor rămâne la același program în continuare, astfel că în cazul lor clienții nu trebuie să își facă griji că vor interveni modificări.

Și alte mari magazine din România iau măsuri importante pentru a reduce consumul de energie electrică. Ikea, Kaufland si Lidl şi-au închis parcurile de încărcare gratis pentru maşinile electrice.