Cât de mare și frumoasă s-a făcut Violeta, fiica cu chip de înger a Andreei Marin

După ani întregi în care a evitat să se afișeze alături de fiica sa, din dorința de a nu o expune presiunii care apare odată cu celebritatea,

Andreea Marin pare să fi revenit la „sentimente mai bune”. Are și de ce, în condițiile în care Violeta este deja o adolescentă în toată puterea cuvântului.

Ba chiar a moștenit din plin trăsăturile superbe ale celebrei sale mame și adoră să participe alături de ea la diverse evenimente.

Recent, tânăra a atras toate privirile cu o rochiță scurtă cu imprimeu floral, căreia i-a accesorizat o pereche de sandale cu toc, precum și o geantă de culoare neagră.

Unde mai punem că Violeta se înțelege de minune și cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul alături de care îndrăgita prezentatoare TV formează un cuplu de mai bine de doi ani.

„Nu ştiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă”, dezvăluia fosta Zână a Surprizelor într-un interviu acordat recent.

Cum arată Violeta, fiica Andreei Marin. Este o adolescentă în toată regula

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult.

Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică…

Citeste continuarea