CE AU AJUNS SĂ MĂNÂNCE SOLDAȚII RUȘI! RAȚIILE SUNT EXPIRATE, IAR FOAMEA ÎI ÎMPINGE SĂ FACĂ LUCRURI TERIBILE

Soldații ruși care luptă în Ucraina au fost surprinşi în timp ce recunoşteau că au mâncat carne de câine și că au violat fete tinere. Discuţiile au fost interceptate în urma apelurilor pe care militarii le-au efectuat în ultimele săptămâni.

Astfel, în apelurile telefonice interceptate de serviciile secrete de la Kiev, soldații ruși dezvăluie ”cuceririle” sexuale și se plâng de calitatea pachetelor de rații, având în vedere că alimentele erau vechi deja de câţiva ani.

Un bărbat neidentificat despre care se presupune că este un membru al familiei întreabă în rusă: ”Mănânci bine măcar?” Un soldat răspunde: ”Am avut câine ieri”. Bărbatul uluit spune: ”Mănânci câini sau ce?” Din nou soldatul răspunde stoic: ”Avem. Am vrut niște carne. Ne-am săturat de [pachete de rație]”. Soldatul continuă să descrie violul unei fete de 16 ani. O femeie mai în vârstă, care ar putea fi mama lui, întreabă: ”Cine a făcut-o?”, la care soldatul spune ”trei tancuri” din unitatea sa.

Nu este clar unde anume se află în Ucraina luptătorul rus, nici când a avut loc convorbirea. Odată ajunsă înregistrarea în spaţiul public, internauţii au devenit extrem de furioşi. A urmat o serie de răspunsuri indignate, ucrainenii afirmând că câinii ar putea într-o zi să se răzbune mestecând cadavrele soldaților ruși. Cineva a scris: ”Satana fumează nervos lângă ei”. Un altul s-a înfuriat: ”Vor arde în iad”.