Ce declarație de dragoste i-a făcut Pepe Ralucăi. Fanii au reacționat imediat

Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit civil în 2012, iar doi ani mai târziu, a avut loc cununia religioasă. Tot în 2012 au devenit părinți pentru prima dată.

Artistul nu ratează nicio ocazie atunci când vrea să își arate iubirea și respectul față de soția lui. Așa că, îi face declarații de dragoste și surprize de câte ori are ocazia. Ultima dată s-a întâmplat acum câteva zile, când a postat o fotografie cu ei doi pe Instagram, alături de un mesaj cât o mie de cuvinte.
„Alături de inima mea”, a scris Pepe în dreptul fotografiei. Urmăritorii artistului au reacționat imediat.

Pepe, declarație de dragoste pentru soția lui

”Sunteți doi frumoși, aveți o familie superbă!, Să fiți sănătoși și fericiți împreună!, Foarte frumoși împreună!, „Minunată pereche”, „Va pup foarte frumosi”, „Superbi, așa să fiți toată viața, „Fiți fericiți, inimi frumoase. Mă înclin”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistului.

Raluca și Pepe au o relație invidiată de mulți. Se iubesc și se rspectă la fel ca la început, în 2012 când au spus “DA!” pentru totdeauna, în fața ofițerului stării civile. Raluca i-a dăruit artistului două fetițe minunate: Rosa Alexandra și Maria.

Îndrăgitul artist și soția lui s-au căsătorit civil cu 8 ani în urmă, iar cununia religioasă a avut loc doi ani mai târziu. În anul 2012, au devenit părinți pentru prima dată. Maria împlinește anul acesta 8 ani, în timp ce mezina familiei, Rosa Alexandra, are doar 5 anișori.
Perioada de izolare i-a venit ca o mănușă lui Pepe, chiar dacă a piedut la capitolul finanțe.

A profitat din plin de acest timp pentru a sta alături de familie. Artistul a spus într-un interviu că în această perioadă s-a regăsit și a văzut lucrurile care contează cu adevărat. Iar în capul acestei liste trebuie să fie întotdeauna familia.