DE ADMIRAT. La 23 de ani, este mama a 11 copii. Femeia și soțul ei visează la o familie și mai numeroasă, cu 105 copii

Cristina Ozturk din Georgia a devenit populară pe rețelele sociale, după ce și-a exprimat public dorința de a fi mama a peste 100 de copii. În prezent, femeia în vârstă de 23 de ani și soțul ei, Galip, educă 11 copii.

Povestea Cristinei, o tânără de origine rusă, începe cu o vacanță de vară petrecută în Georgia, unde l-a cunoscut pe Galip, un bărbar de origine turcă, mai în vârstă decât ea. Acesta s-a îndrăgostit la prima vedere de simpatica rusoaică în vârstă de 19 ani și a cerut-o în căsătorie de la prima întâlnire, iar ea a acceptat.

La acea vreme, Cristina avea deja un copil, o fetiță pe nume Victoria. Bărbatul i-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă și i-a propus Cristinei să apeleze la mame surogat. În Georgia, acest lucru este destul de răspândit, iar costurile nu sunt atât de ridicate, spre deosebire de alte țări, fiind de 10.000 de dolari plus cheltuieli lunare.

Galip Ozturk este un om de afaceri cunoscut în Georgia, iar costurile pentru serviciile clinicii de fertilizare în vitro și pentru mamele surogat n-au fost o problemă pentru familie. Astfel, în 2020, au apărut pe lume 9 copii, iar în ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil biologic.

Apartamentul soților se află la etajele superioare ale unui bloc. Într-o postare pe Instagram, Cristina a povestit cine o ajută cu copiii și cu curățenia în casă. Cel puțin 7 femei sunt prezente în fiecare zi în casa familiei: una gătește, patru fac curățenie la etajele 17,18 și 19, iar trei sunt bone care se ocupă exclusiv cu educația și cu îngrijirea celor mici.

Cu atâtea ajutoare, Cristina reușește să fie o mămă cool: ea își găsește timp pentru a face diverse postări pe rețelele sociale, unde a adunat deja o comunitatea impresionantă în jurul ei: peste 60.000 de urmăritori. De asemenea, ea gătește și are grijă de o mică grădină, situată pe terasa blocului, unde plantează de la flori până la diverse legume.

Sursa:Ombun.net