De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman cu Mihaela Rădulescu. Cântărețul a lămurit misterul

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mai bine de 30 de ani, cântărețul explicând recent care a fost motivul pentru care nu s-a căsătorit cu prezentatoarea de la „Ferma”.

Artistul a lămurit misterul potrivit căruia nu a ajuns la altar cu frumoasa brunetă, relația lor amoroasă fiind foarte mediatizată la vremea respectivă. Vedeta a mărturisit într-o emisiune de la Antena Stars ce l-a atras pentru prima oară la diva de la Monaco.

Solistul vocal al formației Holograf și Mihaela Rădulescu s-au iubit la începutul anilor ’90, pe vremea când prezentatoarea lucra la Tele 7abc și nu era chiar atât de cunoscută. Dan Bittman a iubit-o enorm pe diva de Monaco despre care are numai cuvinte de laudă.

Dan Bittman, adevărul despre motivul pentru care nu s-a însurat cu Mihaela Rădulescu

„Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă.

Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a spus Dan Bittman în emisiunea „Star matinal”.

Cântărețul are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care era într-o relație amoroasă cu Mihaela Rădulescu, cu care a trăit o adevărată ”nebunie”.

Artistul a trăit unele dintre cele mai emoționante momente, dezvăluind la un moment dat dacă bruneta i-a fost muză

Citeste continuarea