Raed Arafat, avertisment despre al treilea val al pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, seful DSU, a avertizat ca un posibil val trei al pandemiei poate sa loveasca Romania, asa cum s-a intamplat in mai multe tari. De asemenea, secretarul de stat, a anuntat masurile de restrictie pe care oamenii sunt obligati sa le respecte in continuare.

“Multi cred ca s-a terminat”

Seful DSU a mentionat faptul ca Romania se afla intr-o perioada destul de critica, in care oamenii s-au saturat de toate regulile si masurile de restrictie impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

De asemenea, Raed Arafat le-a transmis oamenilor sa respecte masurile de protectie, pana atunci cand o mare parte din populatie va fi vaccinata.

Raed Arafat, avertisment cu privire la valul al treilea al pandemiei
”Pregatirea noastra este prin prevenirea de a apara acest val. Adica respectarea regulilor, respectarea mastii, respectarea masurilor care sunt recomandate la acest moment. Si vedem ca e greu, ca lumea este clar ca s-a saturat.

In acelasi timp, vazand ca suntem intr-o situatie relativ buna, macar cu stabilitate la acest moment, multi cred ca s-a terminat. Noi incercam sa atragem atentia ca situatia nu s-a terminat, poate sa se inrautateasca din nou, si din cauza asta trebuie sa respectam regulile in continuare, pana avem un numar adecvat, suficient de oameni vaccinati, asa cum a facut Israelul”, a declarat Arafat la Antena 3.