FRATELE LUI EMI PIAN, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE LÂNGĂ SICRIU: ”AU VRUT SĂ MĂ OMOARE ȘI PE MINE ACUM TREI ANI!” ȘI-A ARĂTAT TĂIETURA DE PE GÂT VIDEO

Fratele lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare chiar în timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum.

Acesta a spus că, în urmă cu trei ani, cei care l-au ucis pe fratele lui au vrut să facă același lucru și cu el.

Fratele lui Emi nu știe, însă, dacă interlopii au vrut să se răzbune, dar a ținut să spună că totul ar fi fost premeditat. Ca argument aduce faptul că și lui i s-a dorit moartea, doar că nu s-a reușit.

”Nu știu dacă a fost de răzbunare, asta nu știu… Dar știu că, în urmă cu trei ani, au vrut să mă omoare și pe mine.

Asta s-a întâmplat prima dată, acum trei ani. Eram la o petrecere acum trei ani, au vrut să mă omoare pe la spate, uitați (își arată semnul pe gât) dar au fugit, până la urmă.

Acum au reușit! Totul pleacă de la bani”, a dezvăluit cel care acum își plânge fratele ucis în noaptea de luni spre marți.

Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare lângă sicriu: ”Mi-au oferit 100.000 de euro!”
Fratele lui Emi Pian a mai spus că i s-au oferit 100.000 de

euro pentru tăietura cu care s-a ales atunci când rivalii ar fi vrut să-l omoare, în urmă cu trei ani.

”La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban.

Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit,

nu am făcut banii cu droguri! Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!”, a mai spus fratele lui Emi Pian. Sursa cancan.ro