Clanul Duduianu așteaptă mii de persoane la pomana lui Emi Pian. Câți bani au cheltuit

Clanul Duduianu a anunțat că sunt așteptate mii de persoane la pomană care va avea loc după înmormântarea liderului Emi Pian, pe numele său realș Florin Mototolea.

Clanul Duduianu așteaptă mii de persoane la pomana lui Emi Pian. Câți bani au cheltuit
Emi Pian, în vârstă de 39 de ani este condus astăzi pe ultimul drum de familie și apropiați după ce ar fi fost ucis de către o persoană din clanul Rinu.

În acest moment, sicriul cu trupul neînsuflețit a lui Emi Pian se află în interiorul cimitirului Tudor Vladimirescu unde sunt prezente peste 50 de persoane, iar alte zeci așteaptă la poartă deoarece li s-a interzis accesul.


Conform familiei lui Emi Pian, după terminarea slujbei de înmormântare, sunt așteptate în curtea vilei interlopului mii de persoane pentru a participa la pomana liderului Duduianu, unde vor fi amplasate mese cu mâncăruri îmbelșugate.

În cele patru zile de priveghi, familia lui Emi Pian a cheltuit pe zi între 2.000 și 5.000 de euro pe mâncare.

În fiecare zi, cei mai mari interlopi din România și prietenii apropiați a lui Emi Pian au fost așteptați cu rețete culinare fastuoase de către familia interlopului, ba mai mult, aceștia au avut și mâncare de post, pentru persoanele credincioase.

De asemena, pomana interlopului va avea loc în acelați stil grandios, asemenea unui rege. Mai mult, potrivit surselor noastre, clanul Duduianu a cheltuit aproximativ 50.000 de euro pe lăutari.

Emi Pian, înmormântat regește
Liderul clanului Duduianu, Emi Pian în vârstă de 39 de ani a avut parte de un priveghi

fastuos și de o înmormântare specială. Acesta a fost condus de către apropiați pe ultimul drum pe un covor roșu întins pe aleea din cimitirul Teodor Vladimirescu.

La cortegiul funerar au fost prezenți zeci de oameni care au dorit să-și ia rămas bun de la cel care a fost Emi Pian.

Totodată, autoritățile s-au mobilizat pentru a evita orice situație neprevăzută. Inițial, slujba de înmormântare trebuia să aibă loc după amiază,

dar familia interlopului s-a întâlnit cu polițiștii sâmbătă seara pentru a schimba ora slujbei de înmormântare, pentru a nu fi prezenți mulți oameni curioși.

Reamintim că Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea a fost ucis cu brutalitate în urmă cu cinci zile de către o persoană din clanul Rinu în timp ce jucau barbut.

Deși a fost dus la spital, bărbatul nu a mai putut fi salvat, rănile provocate fiind destul de grave.

În urma răfuielii dintre cele două clanuri interlope, poliția a decis să acționeze și să intervină în cazul în care clanul Duduianu decide să se răzbune pe clanul rival. Sursa redactia.ro