Gabriela Cristea revine în televiziune. Când va începe vedeta o nouă emisiune

Gabriela Cristea abia așteaptă să revină pe micul ecran, după o pauză destul de mare. Aceasta a trebuit să plece după ce a dat nașterea celei de-a doua fetițe pe care o are împreună cu Tavi Clonda. Acum, vedeta plănuiește să revină pe platoul de televiziune.

Când va reveni Gabriela Cristea la TV
Aceasta a mărturisit într-un interviu pentru Click că înainte de pandemie, plănuia un mare proiect, dar acesta a trebuit să se oprească.

Deocamdată, nu a vrut să dea mai multe detalii, dar vedeta a explicat că din septembrie, cel mai probabil, va fi din nou pe micul ecran.

Chiar înainte de începerea pandemiei discutam pentru un nou proiect și totul s-a stopat, evident, așteptăm să vedem ce se întâmplă, oricum din septembrie sunt sigură că voi face ceva. Nu pot să spun în acest moment ce, pentru că

nu știu încă nimic concret, dar sunt sigură că din septembrie toată lumea își dorește – dacă se poate și mai repede cu atât mai bine – dar ca să fiu realistă, cred că din septembrie voi porni cu un proiect frumos și important în TV”, a spus vedeta de televiziune.

De asemenea, Gabriela Cristea a spus că își dorește o emisiune cu public, ceea ce în aceste condiții de distanțare socială ar fi mai greu de realizat.Brad Pitt Made His HGTV Debut With The Property Brothers

Îmi doresc o emisiune mare, cu public, și acum, cu ce specific, vom trăi și vom vedea. În orice caz, divertisment!”, a dezvăluit ea.