Jador tranșează situația. Artistul i-a lămurit pe fani: va fi sau nu Burlacul de la Antena 1?

Jador a lămurit zvonurile care au circulat în ultima lună despre el, referitoare la participarea în noul sezon Burlacul de la Antena 1.

Jador infirmă participarea la Burlacul

Cântărețul de manele, despre care presa tabloidă a scris că a fost la casting-ul de la postul de televiziune împreună cu Culiță Sterp, a vrut să clarifice lucrurile o dată pentru totdeauna.
Ionuț Dumitrache, pe numele său din buletin, îi dezamăgește pe toți cei care s-au entuziasmat și spune că nu va fi noul burlac de la Antenă.

„Nu înțeleg de unde până unde s-a dedus că aș participa la noul sezon Burlacul, dar răspunsul este NU. Nu voi participa la Burlacul”, a declarat Jador pentru redacția.ro.
Chiar dacă s-a plâns pe Instastory, mai în glumă, mai în serios, că nu își găsește o fată pe placul său, artistul susține că nu va recurge la a se împerechea cu cineva în văzul tuturor, deci exclude revenirea într-un show matrimonial.

Succesul său muzical nu mai poate fi contestat de nimeni

Probabil că i-a ajuns experiența de la Puterea dragostei, emisiune care l-a făcut, de altfel, celebru în urmă cu mai bine de un an și jumătate.
Jador se va concentra pe muzică, mai ales că în ultima vreme este unul din artiștii care vând cel mai bine în România, alături de ”fratele” său Culiță Sterp.

Cea mai recentă piesă lansată, „Jay Maly”, produsă de Costi Ioniță împreună cu Emilia și Dodo a strâns în două săptămâni peste 25 de milioane de vizualizări pe Youtube.
Totuși, piesa cea mai ascultată din acest an a cântărețului rămâne „Dau moda”, realizată împreună cu Lino Golden și Alex Velea, care numără aproape 60 de milioane de vizualizări pe rețeaua video de socializare.

Tot mai mulți artiști celebri, care au intrat într-un con de umbră în ultima vreme, aleg să colaboreze cu maneliștii noului val pentru a se bucura și ei de succes, iar Jador e unul din cântăreții căutați de toată lumea.