Monica Tatoiu spune că a fost înscrisă în AUR fără să știe. George Simion: „Mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Vom analiza”

Monica Tatoiu afirmă că a fost înscrisă în partidul AUR fără voia sa. Aceasta a mai spus că este hotărâtă să își pună avocatul specializat în sisteme

informatice și furt de identitate să se ocupe de acest caz. George Simion, liderul AUR, spune că femeia de afaceri nu este membru AUR și că situația va fi analizată.

Monica Tatoiu: „Nu am făcut nicio cerere de adeziune. Și uite ce am primit”

„Salutare, Monica! Am primit adeziunea ta la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR. Mulțumim pentru încredere și bine ai venit în rândurile noastre!”, este mesajul pe care l-a primit femeia de afaceri.

„Nu am făcut nicio cerere de adeziune. Și uite ce am primit. Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat.

Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, a mai scris Monica Tatoiu pe pagina ei de Facebook.

„Cred că s-a întâmplat faptul că „partidul AUR – cine e George Simion” a fost cea mai căutată frază pe internet și mulți caută să se agațe de imaginea AUR.

Este doar o intuiție, nu vreau să fac speculații. Se va analiza chestiunea aceasta”, a declarat, pentru Libertatea, George Simion.