Ninsori în luna mai? Prognoza meteorologică Accuweather

Prognoza meteo pentru luna mai: Există șanse de ninsoare
Paștele ortodox este sărbătorit anul acesta în data de 5 mai, iar toți românii așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea. Însă, în acest an, meteorologii Accuweather au publicat o prognoză meteo care aduce vești surprinzătoare. Potrivit acestora, există șanse de ninsoare în luna mai, în ciuda faptului că primăvara este în toi. Această prognoză este bazată pe datele pentru luna aprilie, în care sunt prognozate ninsori.

Sediul AccuWeather se află în Ferguson Township, în apropiere de State College, Pennsylvania. Compania mai are birouri în Manhattan, Wichita, Kansas, Oklahoma City și internațional, în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

Concluzii
Prognoza meteo pentru luna mai aduce vești surprinzătoare, indicând posibilitatea unor ninsori într-o perioadă în care ne-am aștepta la temperaturi mai ridicate. Cu toate acestea, prognozele meteo sunt mereu subiecte dezbătute și pot suferi schimbări.

AccuWeather Inc. este o sursă de încredere în ceea ce privește prognozele meteo, având o istorie de peste 61 de ani în domeniu. Cu birouri în întreaga lume, compania furnizează servicii comerciale de prognoză meteo și se bucură de o reputație solidă în acest domeniu.

Românii sunt acum cu ochii pe cer, așteptând să vadă dacă prognozele meteorologice se vor adeveri și dacă va ninge în luna mai.