Romi luati pe sus de jandarmi pentru ca au refuzat sa intre in carantina

Circ in toata regula, in fata centrului de carantina de pe strada Martir Dan Carpin din Timisoara. Doi romi, barbat si femeie, au fost luati pe sus de jandarmi dupa ce au venit din strainatate si au refuzat sa intre in carantina.

Scandalul s-a petrecut sambata dupa-masa, in fata centrului de carantina de pe strada Martir Dan Carpin din Timisoara. Cei doi romi au venit din strainatate, iar in momentul in care au ajuns in vama le-au spus adevarul politistilor de frontiera. Au fost trimisi sub escorta, spre Timisoara, unde urmau sa intre in carantina institutionalizata, insa in fata centrului au refuzat sa intre in zona destinata.

Barbatul, in varsta de 71 de ani, si femeia, care are 61 de ani, nu i-au ascultat pe jandarmi si au refuzat sa coboare din masina cu care se deplasau. Au fost luati pe sus si au fost introdusi cu forta in curtea imobilului in care vor sta in carantina, scrie tion.ro

Toata scena a fost filmata si a fost postata ulterior pe internet. In imagini pot fi observati jandarmii timisoreni care se roaga de cei doi soti sa coboare din masina pentru a intra in imobil. Romii refuza insa, iar jandarmii sunt nevoiti sa-i coboare cu forta si sa ii duca aproape pe sus spre locul de carantina.

https://www.facebook.com/corneliu.vaida/videos/10216569729412123/