Scandal în Poliție după priveghiul lui Emi Pian: „Am ajuns firma de pază a țiganilor”

Un luptător din trupele speciale ale Poliției critică modul în care autoritățile au acționat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu înjunghiat mortal în urmă cu câteva zile.

„Blocăm străzi, oprim tot ce miscă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi … de când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii?

Protecţie plătită din banii oamenilor care azi dimineaţă s-au trezit să plece la muncă”, a transmis el, prin intermediul unei scrisori.

Scrisoarea integrală a luptătorului:
„Blocam strazi, oprim tot ce misca, pazim tiganii sa nu fie brutalizati …DE CAND NE.AM

TRANSFORMAT IN FIRMA DE PAZA A TIGANILOR ??? DE CE TOATA ACEASTA DESFASURARE DE FORTE PENTRU PROTECTIA SCURSURILOR SOCIETATII ???

PROTECTIE PLATITA DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEATA S.AU TREZIT SA PLECE LA MUNCA ! LA MUNCA !!!!!

CA SA PLATEASCA PROTECTIA INFECTIILOR CARE DORM LINISTITI SI LA ORA ASTA , STIIND CA MILITIA, PARDON FIRMA DE PAZA VEGHEAZA SA NU FIE ATINSI LA ARIPI ….

CE OR GANDI OAMENII NORMALI CAND VAD CA PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATATEA FORTE SI CAND EI, CARE MUNCESC SI PLATESC TAXE DE LE IES PE NAS,

AU NEVOIE DE POLITIE SI LI SE SPUNE CA NU SUNT OAMENI, CA NU SUNT RESURSE ??? CE GANDESC COLEGII NOSTRI, CARE IN EXERCITAREA ATRIBUTIUNILOR DE SERVICIU AU AJUNS SA FIE AMENINTATI, BATUTI,

RANITI SI CARORA NU LI S.A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECTIE, NICI MACAR NU AU FOST LASATI SA.SI IA PISTOLUL ACASA PT PROTECTIA LOR SI A FAMILIILOR LOR??? CUM ESTE POSIBIL SA ACORDAM

ATATA ATENTIE UNOR NENOROCITI CARE FAC ATATA RAU ACESTEI SOCIETATI, CARE NU AU O ZI DE MUNCA IN VIATA LOR, CARE NU AU PLATIT UN LEU IMPOZIT IN VIATA LOR, DAR DETIN PALATE,

MASINI DE ZECI SI SUTE DE MII DE EURO SI INVART MILIOANE DE EURO IN VAZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS IN COLOANA VERTEBRALA???

CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUSTE ???? MI.A PLACUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTAZI AM AJUNS SA O URASC DIN TOT SUFLETUL!!!!

Am ajuns firma de paza a tiganilor asta se intampla cand apar cumetriile cu tiganii si sefii poliţiei mananca din palma lumii interlope.

Atata timp cat sefi mari din politie au tot mancat din mana lor pana acum, nu o sa vedem nici un plan o sa vedem doar balet al fortelor de ordine fara o finalitate anume.

Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie in conditiile in care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva.

Acei X nu aduc, nu au adus si nu o sa aduca niciodata PLUS VALOARE unei societati civilizate care plateste taxe si impozite din care mare parte a

etniei X e sustinuta cu ajutoare de handicap si bola inchipuita pe munci si alocatii N pentru puradei.

Niciodata Politia si-a dat examenul neputintei la masuri si cand a coborat in strada BERECHET fiu de imparat (şeful Poliţiei Capitalei – n.r.) ca sa empatizeze cu ei. Hai ma pe bune?”, a transmis luptătorul.

Nereguli în Poliție observate la priveghiul interlopului

Decesul lui Emi Pian a scos la iveală numeroase nereguli pe care autoritățile le ignoră. La priveghiul interlopului, care a avut loc chiar la domiciliul său, oamenii legii nu au luat măsuri,

cu toate că acolo au fost prezente o mulțime de persoane care nu au respectat niciun fel de regulă impusă în perioada pandemiei de coronavirus.

Și Florin Salam, îndrăgitul cântăreț de manele, a cântat și el la priveghiul lui Emi Pian. Și mai grav, chiar și șeful Poliției Capitalei a fost prezent acolo.

Cum a murit Emi Pian

Emi Pian a murit în noaptea de 3 spre 4 august, în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București.

Ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucători a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital.

Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Cine era liderul clanului Duduianu
Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova,

acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune. Sursa antena3.ro