Sfatul zilei 16 septembrie 2020. Zodia care este mintita de persoana iubita

Berbec

Berbecii se simt mai singuri pe forțele proprii și vor avea de dovedit de ce sunt capabili, cu adevărat, la locul lor de muncă. Au înaintea lor zile foarte bune, care să le aducă o satisfacție profesională.

Taur

Taurii merg la sigur și plănuiesc o escapadă ce se poate transforma în gânduri serioase de mutare. Vor aprecia un nou oraș pe care îl vizitează atât de mult încât vor constata că este cel mai evident pas pe care îl pot face. Partenerii le apreciază această realizare.

Gemeni

Pentru Gemeni se va face lumină în cele amoroase. Va constata că are nevoie de o persoană nouă alături de care să își poate întemeia o familie, mai ales dacă este vorba de nativii care au trecut recent printr-o decepție.

Rac

Racii au de înfruntat o perioadă foarte benefică, dar plină de schimbări ce îi poate da peste cap. Au de gând să se schimbe în mai bine și fac primii pași în acest sens. Trebuie să își amintească ce este important pentru ei.

Leu

Leii au de dat dovadă că pot să lucreze într-o echipă. Sunt mofturoșii zodiacului când vine vorba de viziuni ce nu le sunt împărtășite și pot să aprindă scânteia unor certuri între colegi. De aceea e bine să lase de la ei și să vadă și jumătatea plină a paharului.

Fecioară

Fecioarele se simt încărcate cu multă energie. Pot să pornească proiecte noi, prin care să își suplimenteze veniturile. Spre seară pot primi o propunere pentru o nouă colaborare.

Balanță

Balanțele au de gând să se relaxeze mai mult și au decis ce vor face cu timpul lor rămas neocupat. Vor putea să se înscrie la câteva cursuri creative sau să petreacă ceva mai mult timp cu cei mici, în cazul nativilor cu copii.

Scorpion

Sunt momente ceva mai tensionate și pentru Scorpioni. Cei aflați în căutarea unor noi orizonturi în ceea ce privește locul de muncă ar putea întâmpina o secetă în acest moment, în domeniul lor.

Săgetător

Săgetătorii au de gând să își investească toate finanțele într-un proiect de suflet. Poate fi vorba de o mână de ajutor în comunitatea din care fac parte sau de o donație generoasă celor mai puțin favorizați.

Capricorn

Capricornii au nevoie de ceva mai multă relaxare și ei, după o perioadă grea. Ar putea face eforturi reale pentru a putea să se odihnească așa cum trebuie. De aceea nu e exclus să plănuiască o excursie cu cei dragi, pentru a fi cât mai departe de agitația cotidiană.

Vărsător

Vărsătorii dau dovadă de o dorință foarte mare de afirmare. Este momentul lor să strălucească la locul de muncă, unde calitățile deosebite le sunt observate de către șefi.

Pești

Pentru Pești este necesar să își lase garda jos, mai ales dacă încep o nouă relație amoroasă. Vor descoperi că sentimentele arătate le pot fi adesea și împărtășite.