Sfatul zilei 29 noiembrie 2020. Fericire mare in familie

Berbec
Duminica e zi de odihnă și ai vrea să respecți acest lucru. Nu îți place prea mult că ai lăsat niște lucruri neterminate, dar e bine să ai în vedere și că nu rezolvi nimic dacă te suprasoliciți. În ultima vreme ai muncit suficient și ai nevoie de o pauză.

Taur
Ai parte de o surpriză din partea unor oameni apropiați. Primești vizita unor prieteni buni sau a unor rude și te bucuri mult de compania acestora. Vei primi și o veste din partea lor, e o propunere pentru o afacere care ar putea să rezolve anumite probleme financiare, dar trebuie să fii foarte atent cum investești banii.

Gemeni
Buna ta dispoziție e ca soarele, în zilele acestea: apare rar și nu încălzește pe nimeni. Încearcă să faci lucruri care îți plac și să îți ocupi timpul cu activități care îți țin mintea ocupată, te vor ajuta să treci mai ușor peste perioada aceasta nefastă. Dacă ai impresia că nu poți să le spui nimic de bine celor din jur, ar fi o idee bună să nu deschizi gura deloc.

Rac
Vrei cu tot dinadinsul să ieși din casă, dar nu știi dacă e o idee bună, având în vedere vremurile nu tocmai ușoare prin care trecem. Există și varianta să chemi câțiva prieteni pe la tine, compania acestora îți va aduce bună dispoziție și posibilitatea de a socializa, lucru de care duci lipsă de mult timp.

Leu
Nu ai prea mult chef să te dai jos din pat și ai face orice ca să poți să petreci o zi întreagă în pijama. Partenerul de viață nu e de aceeași părere, ține morțiș să mergeți în vizită la cineva. Te convinge cu greu, dar nu ai dispoziția necesară să stai de vorbă cu lumea și trebuie să faci un efort mare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult îți dorești să nu te întrebe nimeni nimic.

Fecioară
Ziua aduce relaxare și voie bună. Ți-ai propus să petreci ore bune relaxandu-te la un serial, înainte să primești vizita unor rude pentru a sărbători o reușită a unuia dintre voi. Ai bateriile încărcate și tot ce poți să faci e să te bucuri că lucurile merg în direcția bună.

Balanță
Au venit și zile mai bune. Nu s-au întâmplat lucruri notabile, dar diferența o face modul în care vezi lucrurile. E bine să continui pe ideea că nu te ajută cu nimic dacă te dai bătut în fața greutăților și să crezi în continuare că vei găsi o rezolvare pentru toate, la momentul opotun.

Scorpion
Se anunță o vizită a unei persoane apropiate care te bucură nespus de mult. E un om de care ți-era foarte dor și profiți de ocazie ca să faci pregătirile necesare pentru o petrecere de pomină în cinstea revederii. Nu uiți nici de cumpărături, așa că seara se lasă cu o raită prin magazine.

Săgetător
Acest sfârșit de săptămână a adus mai multă distracție decât puteai să duci. Duminica se anunță mohorâtă și mahmură, dar cu o stare de pace sufletească. Nu e o idee bună să planifici și pentru seara asta o reuniune cu prietenii, ai nevoie de odihna și de mai multe ore fără alcool.

Capricorn
Ziua aduce oportunitatea întâlnirii unei persoane care îți place mult. Ia-o ușor și nu lăsa să se vadă cât ești de entuziasmat. E o idee bună să fii clar și precis cu privire la intențiile tale, dacă nu vei spune lucruri concrete, ai șansa să pari neserios.

Vărsător
Problemele financiare din ultima vreme îți vor da de gândit. Sunt multe griji care te apasă, dar tinzi să vezi partea pozitivă a lucurilor și e bine să te axezi pe găsirea unor soluții pentru a rezolva situația dificilă în care te afli. Primești o invitație de la un om care are speranțe în ceea ce te privește și nu ești decis în privința răspunsului pe care să i-l dai.

Pești
Ai șansa să vorbești pe îndelete cu oamenii apropiați și să vezi și punctul lor de vedere cu privire la deciziile pe care trebuie să le iei în curând. Ești fericit că te poți baza pe obiectivitatea celor din jur, dar să nu uiți că nu trebuie să decidă nimeni în locul tău.