Sfatul zilei 9 august 2020. Zodia care se cearta cu persoana iubita

Berbec

Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Lasă mai mult de la tine și relația de cuplu va fi una mult mai bună. Construiește împreună cu cel de lângă tine.

Taur

Duminica este o zi de meditație. Gândește-te bine la greșelile din trecut și încearcă să treci cu vederea. Nu mai pune la suflet răutățile gratuite pe care le auzi în preajma ta.

Gemeni

Iubirea te înconjoară la orice pas. Nu da cu piciorul unei relații care se anunță promițătoare. Oferă-i o nouă șansă celui de lângă tine, cu siguranță, nu vei regreta!

Rac

Tot ce-ți dorești este să ai parte de liniște, dar din păcate, nu o poți avea. O luptă grea se dă în interiorul tău și ești tot mai indecis. Nu știi încotro să o apuci.

Leu

Astrele îți recomandă să nu-ți pierzi cumpătul și să nu arunci cu săgeți în ceilalți. Mai târziu, vei regreta și nu vei mai putea face nimic pentru a repara lucrurile.

Fecioară

Finalul de săptămână aduce relaxare, odihnă și mult somn. Încarcă-ți bateriile pentru că te așteaptă zile grele la locul de muncă. Trage din greu pentru visul tău.

Balanță

Este o zi numai bună pentru a fi liniștit și a te relaxa. Mergi într-un loc în care te simți ca-n copilărie, la țară sau undeva la aer curat.

Scorpion

Oricât de mult ai vrea să strângi o avere nu reușești. Ce strângi pe o parte, dai pe alta. Și uite așa zilele tale se rezumă numai la partea financiară.

Săgetător

Onorează promisiunile făcute. Nimic nu este mai neplăcut decât să nu te ții de cuvânt. Gândește-te la dezamăgirile pe care le lași în urma ta.

Capricorn

Nu schimba nimic din ce ai în minte. Mergi mai departe cu planul, ai toate avantajele din lume de partea ta. Nu uita să te și distrezi.

Vărsător

Concentrează-te mai mult pe adevăratele probleme și lasă lucrurile minore în urmă. Vezi-ți de treaba ta și lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Pești

Manipularea și șantajul sunt armele pe care le folosești adesea. Din cauza asta nici nu ai prieteni lângă tine. Când vei afla care este sensul vieții va fi prea târziu. Sursa ombun.net