Soția lui Pepe rupe tăcerea. Raluca Pastramă, mărturisiri despre cei 9 ani de relație cu artistul

Raluca Pastramă adecis să rămână o prezență discretă, însă a decis să vorbească de această dată despre divorțul de Pepe.

Mărturisiri din spatele relației
Raluca Pastramă a declarat că a fost copleșită mult timp de frici și a avut trac de tot ceea ce i s-a întâmplat la începutul relației cu Pepe. Aceasta a făcut referire și la fosta căsnicie a partenerului cu Oana Zăvoranu.

Raluca și Pepe se completează unul pe celălalt în fiecare gest și în fiecare clipă. În emisiunea online a cântărețului, #BARonline, Raluca i-a fost invitată soțului ei. Urmăritorii au întrebat-o pe frumoasa brunetă de ce nu se apucă de vlogging, dar ea nu se arată așa receptivă.

Soția lui Pepe preferă să stea departe de ochii publicului. Însă, de data aceasta a ales să vorbească despre relația cu Pepe în cei 9 ani de când sunt împreună.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă în cadrul emisiunii.

Raluca se consideră un om foarte deschis și cu multe idei și multă imaginație. Însă,a preferat să stea departe de camerele de filmat.

,,Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a adăugat frumoasa brunetă.

Pepe divorțează de Raluca

Căsnicia dintre Pepe și Raluca se pare că a ajuns la final. Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au două fetițe împreună.

Acesta a făcut anunțul pe canalul său de Youtube, explicând că între el și Raluca nu mai există șanse de împăcare și că ea ar fi luat această decizie. Conform artistului divorțul va avea loc în termeni amiabil. Totodată, artistul a precizat că a fost o perioadă grea pentru el, mai ales că a fost nevoit să le explice celor două fetițe pe care le are împreună cu Raluca, că ei doi nu vor mai forma o familie.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus artistul.

Însă, cei doi se înțeleg de minune în continuare și au ales să fie prieteni și să se înțeleagă de dragul fetițelor pe care le au împreună.

,,Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus Pepe.

În urmă cu ceva timp, Pepe se declara mulțumit și mândru de soția sa. ,,Pe Raluca așa am cunoscut-o: frumoasă, sexy, cuminte. Mă bucur că nu s-a schimbat deloc și că am avut fler în alegerea partenerei de viață”, spunea artistul în urmă cu ceva timp, scrie redactia.ro