Locatarii unui bloc, amenințați cu Politia pentru că fac duș intre orele 23.00 și 24.00

Locatarii unui bloc din țară sunt amenințați cu Politia de către vecini pentru că aceștia fac duș intre orele 23.00 și 24.00. Vecinii au lipit un afiș în scara blocului prin care le arag atenția celor cara fac gălăgie intre orele menționate.

Conform legii, orele de liniște la bloc sunt cuprinse în intervall orar 22,00-8,00 şi 13,00-14,00.

Locatarii unui bloc, amenințați cu Politia pentru că fac dus intre orele 23.00 și 24.00
O imagine care reprezintă un afiș într-un bloc din România, lipit în scară de către un locatar, s-a viralizat în ultimele zile.

Nu știm dacă textul este scris de un bărbat sau de o femeie, dar până la urmă nu are nicio importanță având în vedere umorul de care a dat dovadă autorul sau autoarea. Iată și textul mai jos.

„În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24!

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a

flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.

Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.

Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți.

În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se arată pe afiș.

Ce prevede legea 61/1991

Citeste continuarea