Stefan Mandachi, milionar in fapte bune! Afaceristul sucevean a strans UN MILION de EURO pentru linia intai in lupta contra coronavirusului

Stefan Mandachi, antreprenorul cunoscut pentru campania #sieu#, a reusit sa stranga un milion de euro alaturi de mai multi romani, bani proveniti din donatii si care vor ajunge in spitalele din Romania.

”Am facut multe milioane de euro la viata mea! Pe munca mea, pe sudoarea mea si pe mintea mea! Dar niciodata n-am fost mai mandru ca astazi, cand, alaturi de mii de romani, am devenit

MILIONAR IN FAPTE BUNE! Va multumesc din sufleeeet! Numai eu stiu cat am tras de mine luna asta. Dar simt ca totul are un sens.Mergem inainte! Ajungem la TREI milioane!!!” , este mesajul postat de omul de afaceri din Suceava.

Din momentul in care Romania a inceput sa lupte impotriva acestui inamic invizibil, coronavirus, afaceristul din Suceava a incercat prin mai multe modalitati sa ajute autoritatile, dar si cadrele medicale.

Stefan Mandachi a facut un apel la proprietarii celor mai mari si cunoscute lanturi de hoteluri din Romania sa ofere gratis camere de hotel pentru persoanele aflate in carantina si medici.

Mai mult decat atat, acesta s-a oferit voluntar la Spitalul Judetean din Suceava, cel mai grav afectat din Romania.

Suceava este focarul de coronavirus din Romania, cu aproximativ 500 de infectari in randul cadrelor medicale,

dar si cu alte sute de infectari in randul cetatenilor. Orasul si mai multe comune limitrofe au intrat in carantina printr-o Ordonanta Militara, scrie romaniatv.net.