Surpriza anului! Este gravida in cinci luni si a postat primele imagini cu burtica!

Bucurie de nedescris pentru Silvana Rîciu! Cântăreața de muzică populară este însărcinată în 5 luni. Ce nume a ales artista pentru micuța ei?

Silvana Rîciu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o voce blândă, frumoasa artista reușește să ajungă la inimile tuturor românilor, mai ales acum, când a dat marea veste. Silvana Rîciu este însărcinată în cinci luni și ce credeți? Va fi mămică de fetiță!

Potrivit ciao.ro, vedeta a dezvăluit că a ținut totul ascuns până acum din cauza persoanelor care judecă și aruncă cu zvonuri în stânga și dreapta. ”Am convenit împreună cu soțul meu să nu spunem absolut nimic până nu suntem 100% siguri că totul merge bine în sarcină și, în plus, am vrut să evităm și gândurile negative ale multora”, a declarat artista pentru sursa citată.

”Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine„
De asemenea, Silvana a declarat că a trecut prin câteva momente neplăcute, ba chiar prima partea a sarcinii a fost toxică. Cu toate acestea, lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar acum, artista și soțul ei se bucură din plin de minunea care va veni pe lume.

”Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine. În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic, am vomat foarte mult, am fost și internată câteva zile în spital, toată ziua stăteam doar în pat și abia seara târziu reușeam să mănânc câte ceva și să beau apă.

Prima parte a sarcinii a fost toxică.

Acum, slavă Domnului, stările de rău au trecut. În general sunt bine ca stare, dar obosesc foarte repede, simt nevoia să dorm mai mult și doctorul mi-a recomandat să nu fac absolut deloc efort…Mai am zile când îmi este rău, dar sunt cu mult mai bine acum, în comparație cu primele 4 luni de sarcină când nici nu puteam pleca undeva de acasă de rău ce îmi era.”, a mai spus ea.

Ce nume va purta fetița
Și acum e acum! Frumoasa artistă a dezvăluit chiar și numele micuței. În plus, aceasta l-a stabilit împreună cu soțul său dinainte de a rămâne gravidă.

”Se va numi Anastasia Maria. Aveam nume pregatite dinainte de a rămâne însărcinată. Stabilisem împreună cu soțul meu, cum se va numi bebe, dacă va fi fetiță sau băiețel.”, a adăugat ea.