Vulpița a ajuns

După ce a lansat o piesă ce a adus-o pe primul loc în topul preferințelor muzicale, Vulpița a primit de la Axinte discul de aur pentru ”Regina YouTube-ului, chiar în a treia zi de Paște.

În urmă cu doar câteva săptămâni se lansa pe internet piesa Veronicăi Stegaru, cunoscută ca Vulpița, împreună cu Axite. Încă din primele minute melodia a ajuns rapid în preferințele celor de acasă, iar în doar câteva ore de la lansare a ajuns pe primul loc de pe YouTube.

Astăzi, în a treia zi de sărbătoare, Axinte, cel cu care Vulpița a rupt gura târgului a intervenit la Acces Direct, chiar de la el de acasă, și i-a trimis Vulpiței discul de aur.

”Este vorba despre discul ”Regina YouTube-ului”, a spus Axinte.

Vulpița și-a revendincat rapid premiul din mâinile asistentei Emily și a ținut să-i mulțumească acestuia pentru tot ce a făcut pentru ea, dar mai ales pentru cadoul pe care i l-a făcut.

Nici Maria Constantin nu i-a lăsat nepremiați pe soții Stegaru, mai ales că aceasta a lansat împăreună cu Viorel o piesă care, de asemenea, a ajuns pe primul loc. Aceasta le-a trimis un aspirator pentru ca Viorel să o ajute pe Veronica la treburile casnice.

+2URMATOARE