Klaus Iohannis, mesaj pentru cei care au plecat în minivacanță: „Respectați măsurile!”

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe românii care își vor petrece minivacanța de 1 Decembrie în stațiunile montane să nu ignore măsurile luate de autorități în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-COV-2.

„Nimeni, absolut nimeni nu cred că-și dorește să ajungă la spital. Este foarte simplu: respectați măsurile care sunt în vigoare!”,

le-a transmis șeful statului, la finalul vizitei efectuate duminică, 29 noiembrie, la call-centerul Direcției de Sănătate Publică București.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în acest weekend s-au înregistrat valori crescute de trafic pe Drumul Național 1, București – Brașov.

Se circulă în coloană pe sensul către Brașov al DN1, între km. 101+500 de metri și 107, între localitățile Nistorești și Comarnic.

Klaus Iohannis îndeamnă la respectarea măsurilor în minivacanța de 1 Decembrie

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena și dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri.

Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin.

Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm acum aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie și cred că este lucrul pe care și-l doresc toți.

Citeste continuarea